Ons feedbacksysteem wordt regelmatig ingezet in het onderwijs. Om schoolleiders, bestuurders en docenten te evalueren, soms zelfs met input van leerlingen. De vele maatwerkopties zorgen er voor dat het systeem past bij jouw organisatie. En dat is belangrijk, want alleen maatwerk geeft échte aanknopingspunten voor persoonijke ontwikkeling. Met eigen competenties, passende instructieteksten en diverse voorkeursinstellingen speel je eenvoudig in op specifieke doelgroepen en trajecten.

In een gebruiksvriendelijke beheeromgeving zet je het systeem volledig naar eigen hand, zodat het aansluit bij jouw wensen. De heldere feedbackrapporten helpen je bij het voeren van ontwikkel- en beoordelingsgesprekken. De resultaten kunnen als input dienen voor persoonlijk ontwikkelplannen en periodieke evaluatie daarvan. Lees wat een van onze klanten daar over zegt:

360 graden feedback onderwijs review

Ervaringen  360 graden feedback in het onderwijs

5 / 5

In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan.

Dianne van Muijen: ”Regelmatig feedback vragen op het eigen functioneren is ook in het onderwijs een vanzelfsprekende stap. We geloven in de kracht van 360 graden feedback als startinstrument en bieden maatwerktrajecten aan voor onder meer bestuurder, schoolleider en docent. 360 graden feedback wordt daarbij uitgezet onder een grote groep respondenten en we begeleiden bij de evaluatie, bieden coaching en vervolgtrajecten aan.

In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met 360gradenfeedback.nl. Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van 360 graden feedbacksessies. Onze dienstverlening is daarmee telkens persoonlijk en altijd relevant.”

Gratis testen?

  • Neem contact op: we inventariseren jouw doelstelling en wensen.
  • We richten het systeem gratis voor je in.
    Met tal van voorkeursinstellingen zorgen we voor naadloze aansluiting op de behoeften van jouw organisatie. Denk aan competenties op maat, eigen huisstijl, passende instructieteksten per deelnemerscategorie, keuzemogelijkheden omtrent scores, anonimiteit en beheer, verschillende rapportsoorten, etc.
  • Daarna kun je kosteloos testen.
    We geven je toegang tot de gebruiksvriendelijke beheeromgeving, waar je zelf jouw testsessies kan starten.
  • Wil je ons systeem na deze test vaker gebruiken:
    Dan schaf je een tegoed aan voor het aantal rapporten dat je af wilt nemen. De prijs per rapport is afhankelijk van hoeveel maatwerk je wenst en het aantal deelnemers dat je uitnodigt. We werken met 3 transparante prijsniveaus.
gratis testen

45.000 feedbackgevers gingen je voor. Ontwikkelplanner 360ºfeedback wordt onder meer gebruikt door: