Maatwerk 360 graden feedback

Ons feedbacksysteem wordt gebruikt door diverse bestuurders, politici, gemeentes en andere overheidsinstellingen. De vele maatwerkopties zorgen voor de juiste context. Met eigen competenties, instructieteksten en diverse voorkeursinstellingen speel je eenvoudig in op specifieke doelgroepen en trajecten.

Dat is wat wat we je bieden: een
flexibel en volwaardig systeem dat aansluit op de wensen van jouw organisatie. En we richten het gratis voor je in. Lees wat onze klanten daar over zeggen:

Veronique van Proemeren, Gemeente Voerendaal

4.5 / 5

Er zijn veel aanbieders op de markt, maar ik heb de juiste keuze gemaakt.

"Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt als het gaat om online-feedback. Achteraf bezien heb ik de juiste keuze gemaakt. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De rapportages zijn geheel naar wens samen te stellen en zijn heel overzichtelijk. De snelheid en klantgerichtheid van de medewerkers heb ik erg op prijs gesteld."

Jacqueline Massink, Gemeente Utrecht

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder.

"360gradenfeedback.nl wordt veelvuldig gebruikt door diverse diensten van de gemeente Utrecht. Het is erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder. Wij zijn zeer tevreden over de service!”

René Grotens, Gemeente Zeist

Dit feedbacksysteem is heel toegankelijk.

"Dit 360 graden feedbacksysteem is heel toegankelijk. 
Mensen bepalen zelf waarop 
ze feedback ontvangen; het is 
dus altijd maatwerk. Het feedbackrapport 
is erg duidelijk; je kan er ècht wat 
mee!”

360 graden feedback review

Rob Lammers, Edutel

5 / 5

Eenvoudig in gebruik, volledig af te stemmen op eigen behoeften.

"Een prettige partner om mee samen te werken. Het systeem dat 360gradenfeedback.nl levert is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en volledig af te stemmen op mijn eigen behoeften. Kortom: goed product en dito service!”

360 graden feedback aces direct

Moniek van Beckhoven, ACES Direct

4.5 / 5

Onze medewerkers zien deze tool als toevoeging, niet als last.

"Het systeem is op maat voor ons ingericht; het past bij onze organisatie. We konden zeer snel schakelen: na de testfase zijn we direct aan de slag gegaan. De tool is laagdrempelig, waardoor medewerkers het als een toevoeging zijn en niet als last!”

360 graden feedback review oro

Adriëtte van der Wijst, ORO

Veel ruimte voor eigen inbreng. Over de service ben ik heel tevreden.

"Ik heb positieve ervaringen in de samenwerking met 360gradenfeedback.nl. Het systeem biedt ruimte voor eigen inbreng, wat maakt dat het inhoudelijk echt goed aansluit op onze behoeften. Over de service tijdens het traject ben ik heel tevreden. Het contact onderling verloopt prettig; korte lijnen, snelle reactie en afspraken worden nagekomen.”

360 graden feedback review onderwijs

Dianne van Muijen, Het Onderwijsbureau

In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren.

"In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met 360gradenfeedback.nl. Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van feedbacksessies. Onze dienstverlening is daarmee telkens persoonlijk en altijd relevant.”

360 graden feedback review

Floor Haacke, ORO

Fris en professioneel, aangepast aan onze huisstijl.

"Wij zetten dit systeem in voor zowel in zorginhoudelijke functies als in managementfuncties. Het systeem ziet er fris en professioneel uit en is aangepast aan onze huisstijl. De stappen zijn eenvoudig te volgen en er wordt automatisch een helder rapport opgesteld. Contact is laagdrempelig. Er wordt meegedacht en wensen worden snel uitgevoerd, erg prettig!”

Gratis testen?

  • Neem contact op: we inventariseren jouw doelstelling en wensen.
  • We richten het systeem gratis voor je in.
    Met tal van voorkeursinstellingen zorgen we voor naadloze aansluiting op de behoeften van jouw organisatie. Denk aan eigen competenties, eigen huisstijl, instructieteksten op maat, keuzemogelijkheden omtrent scores, anonimiteit en beheer, verschillende rapportsoorten, etc.
  • Daarna kun je kosteloos testen.
    We geven je toegang tot de gebruiksvriendelijke beheeromgeving, waar je zelf jouw testsessie kan starten.
  • Wil je ons systeem na deze test vaker gebruiken:
    Dan schaf je een tegoed aan voor het aantal rapporten dat je af wilt nemen. De prijs per rapport is afhankelijk van hoeveel maatwerk je wenst en het aantal deelnemers dat je uitnodigt. We werken met transparante prijsniveaus.
gratis testen

45.000 feedbackgevers gingen je voor. Ontwikkelplanner 360ºfeedback wordt onder meer gebruikt door: