360 graden feedback voor particulieren, bedrijven en coaches

Disclaimer

Gegevens die je op deze website invoert (bijvoorbeeld tijdens het verzenden van een vraag of het aanvragen van een feedbacksessie) worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor toezending van relevante informatie over ons feedbacksysteem. Jouw gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden.

Voorwaarden

Op onze aanbiedingen, overeenkomsten en diensten zijn de voorwaarden van Nederland ICT van toepassing (de branche-vereniging van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven), gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840.

Copyright

© 2017 VAK18 Utrecht
Alle teksten, afbeeldingen en bestanden op deze website, evenals alle onderdelen van ons systeem zijn auteurs-rechtelijk beschermd en intellectueel eigendom van VAK18.

Cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken.

Dat is belangrijke informatie voor ons: we proberen daar uit af te leiden wat bezoekers belangrijk vinden en passen de website daar op aan.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen als het bedrijf hiertoe wettelijk wordt verplicht. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Een IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Bedrijfsinformatie

360gradenfeedback.nl is onderdeel van VAK18 webontwikkeling

Adres
Jule Stynestraat 27
3543 DV Utrecht

Telefoon
085 065 37 75

E-mail
info@360gradenfeedback.nl

KVK Utrecht 30166852
BTW NL814643620b01