360ºfeedback tool

stappenplan

Stappenplan voor inzet 360 graden feedback

Wil je Ontwikkelplanner 360ºfeedback inzetten voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor een gratis proef-periode. Na een telefonische intake kan je vrijblijvend testen. Overtuigd? Dan maken we een offerte op en kan je het systeem meteen gebruiken voor jouw medewerkers of klanten.

1

Intake & instructie

Zakelijke klanten kunnen gratis testen.

We plannen een online intake (ca. 1 uur) in waarbij we de wensen van jouw organisatie verkennen. We richten daarbij samen jouw account in en bespreken alle instellingsmogelijkheden. Daarna kun je vrijblijvend testen: in jouw eigen huisstijl, via een eigen organisatie-url en eventueel met eigen competenties.

2

Testperiode

Experimenteer met alle mogelijke instellingen.

Ervaar het proces van een feedbacksessie en volg de geautomatiseerde stappen op de voet in de beheeromgeving. Ondervind welke stappen jouw medewerkers of klanten straks moeten nemen. Maak verschillende soorten testrapporten aan en laat eventueel andere stakeholders mee testen.

3

Definitief inrichten

Ga je na het testen met ons in zee?

Dan nemen we jouw evaluatieprofiel(en) nog eens door: is alles nog steeds naar wens ingesteld of heb je voortschrijdend inzicht na de testperiode?
Zodra jouw profiel definitief is ingericht, weet je direct wat je per rapport gaat betalen: Premium of Pro-tarief. De prijs is namelijk afhankelijk van de functionaliteiten die je wilt gebruiken en het aantal feedbackgevers dat je per sessie kan uitnodigen.

4

Offerte & AVG

Hoeveel feedbacksessies wil je afnemen?

De minimale afname is 5 feedbacksessies, dus je kan klein beginnen. Bijvoorbeeld met een tegoed voor 20 Premium sessies, dat je in één jaar kan spenderen. Let wel: als je groter inkoopt, krijg je meer korting.
Je ontvangt een offerte met Verwerkersovereenkomst. Daarmee geef je toestemming voor verwerking van persoonsgegevens van jouw medewerkers en leggen we vast hoe we die gegevens te beveiligen.

5

Van start

Na ondertekening en betaling kan je van start.

Je hoeft de feedbacksessies natuurlijk niet allemaal in één keer te beginnen.
Je kan faseren en jouw tegoed tot één jaar na betaling inzetten.
We ondersteunen je bij het beheer, helpen je op weg als je vastloopt en beantwoorden eventuele helpdesk-vragen van jouw deelnemers.
Is het tegoed op? Dan bestel je gewoon bij.

40.000 feedbackgevers gingen je voor. Ontwikkelplanner 360ºfeedback wordt onder meer gebruikt door: