Maatwerk 360 graden feedback

Heb je onvoldoende zicht op het functioneren van medewerkers? Met 360 graden feedback onderbouw je evaluaties met hulp van omstanders. Er zijn tal van tools die je daar bij helpen, maar alleen een systeem op maat geeft échte aanknopingspunten voor talentontwikkeling. Dat is wat wat we je bieden: een flexibel en volwaardig systeem dat aansluit op de wensen van jouw organisatie. En we richten het gratis voor je in. Lees wat onze klanten daar over zeggen:

360 graden feedback review

Rob Lammers, Edutel

5 / 5

Eenvoudig in gebruik, volledig af te stemmen op eigen behoeften.

"Een prettige partner om mee samen te werken. Het systeem dat 360gradenfeedback.nl levert is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en volledig af te stemmen op mijn eigen behoeften. Kortom: goed product en dito service!”

360 graden feedback aces direct

Moniek van Beckhoven, ACES Direct

4.5 / 5

Onze medewerkers zien deze tool als toevoeging, niet als last.

"Het systeem is op maat voor ons ingericht; het past bij onze organisatie. We konden zeer snel schakelen: na de testfase zijn we direct aan de slag gegaan. De tool is laagdrempelig, waardoor medewerkers het als een toevoeging zijn en niet als last!”

Veronique van Proemeren, Gemeente Voerendaal

4.5 / 5

Er zijn veel aanbieders op de markt, maar ik heb de juiste keuze gemaakt.

"Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt als het gaat om online-feedback. Achteraf bezien heb ik de juiste keuze gemaakt. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De rapportages zijn geheel naar wens samen te stellen en zijn heel overzichtelijk. De snelheid en klantgerichtheid van de medewerkers heb ik erg op prijs gesteld."

360 graden feedback review oro

Adriëtte van der Wijst, ORO

Veel ruimte voor eigen inbreng. Over de service ben ik heel tevreden.

"Ik heb positieve ervaringen in de samenwerking met 360gradenfeedback.nl. Het systeem biedt ruimte voor eigen inbreng, wat maakt dat het inhoudelijk echt goed aansluit op onze behoeften. Over de service tijdens het traject ben ik heel tevreden. Het contact onderling verloopt prettig; korte lijnen, snelle reactie en afspraken worden nagekomen.”

360 graden feedback review onderwijs

Dianne van Muijen, Het Onderwijsbureau

In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren.

"In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met 360gradenfeedback.nl. Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van feedbacksessies. Onze dienstverlening is daarmee telkens persoonlijk en altijd relevant.”

360 graden feedback review

Floor Haacke, ORO

Fris en professioneel, aangepast aan onze huisstijl.

"Wij zetten dit systeem in voor zowel in zorginhoudelijke functies als in managementfuncties. Het systeem ziet er fris en professioneel uit en is aangepast aan onze huisstijl. De stappen zijn eenvoudig te volgen en er wordt automatisch een helder rapport opgesteld. Contact is laagdrempelig. Er wordt meegedacht en wensen worden snel uitgevoerd, erg prettig!”

Jacqueline Massink, Gemeente Utrecht

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder.

"360gradenfeedback.nl wordt veelvuldig gebruikt door diverse diensten van de gemeente Utrecht. Het is erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder. Wij zijn zeer tevreden over de service!”

René Grotens, Gemeente Zeist

Dit feedbacksysteem is heel toegankelijk.

"Dit 360 graden feedbacksysteem is heel toegankelijk. 
Mensen bepalen zelf waarop 
ze feedback ontvangen; het is 
dus altijd maatwerk. Het feedbackrapport 
is erg duidelijk; je kan er ècht wat 
mee!”

Gratis testen?

  • Neem contact op: we inventariseren jouw doelstelling en wensen.
  • We richten het systeem voor je in.
    Met tal van voorkeursinstellingen zorgen we voor naadloze aansluiting op de behoeften van jouw organisatie. Denk aan eigen competenties, eigen huisstijl, instructieteksten op maat, keuzemogelijkheden omtrent scores, anonimiteit en beheer, verschillende rapportsoorten, etc.
  • Daarna kun je kosteloos testen.
    We geven je toegang tot de gebruiksvriendelijke beheeromgeving, waar je zelf jouw testsesie kan starten.
  • Wil je ons systeem na deze test vaker gebruiken:
    Dan schaf je een tegoed aan voor het aantal rapporten dat je af wilt nemen. De prijs per rapport is afhankelijk van de functionaliteiten die je wilt gebruiken en het aantal deelnemers dat je uitnodigt. We werken met transparante prijsniveaus.
gratis testen

40.000 feedbackgevers gingen je voor. Ontwikkelplanner 360ºfeedback wordt onder meer gebruikt door:

Reviews Ervaringen van onze klanten

360 graden feedback in de praktijk

De service was boven verwachting

Met grote tevredenheid heb ik gebruik gemaakt van deze tool! Ik implementeer 360º feedback als input voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De service die ik van Ontwikkelplanner heb ontvangen was boven verwachting. Een aanrader!

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Dorette van Til - Vonk

Gebruiksvriendelijkheid was de doorslaggevende factor

Het systeem heeft een professionele en rustige uitstraling. Gebruiksvriendelijkheid was voor ons de doorslaggevende factor. De medewerkers hebben oog voor de wensen van de klant, waardoor ik onze samenwerking als zeer fijn ervaren heb.

Rating 360ºfeedback

4.5 / 5

review 360 graden feedback

Eva Pel, P5COM

Eenvoudig in gebruik, volledig af te stemmen op eigen behoeften

"Een prettige partner om mee samen te werken. Het systeem dat Ontwikkelplanner levert is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en volledig af te stemmen op mijn eigen behoeften. Kortom: goed product en dito service!”

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Rob lammers

Royal Smit Transformers

Onze medewerkers zien deze tool als toevoeging, niet als last

"Het systeem is op maat voor ons ingericht; het past bij onze organisatie. We konden zeer snel schakelen: na de testfase zijn we direct aan de slag gegaan. De tool is laagdrempelig, waardoor medewerkers het als een toevoeging zijn en niet als last!”

Rating 360ºfeedback

4.5 / 5

review 360 graden feedback

Moniek van Beckhoven

ACES Direct

Handige tool met professionele uitstraling

"We hebben onze beoordelingsronde gedaan, gebruikmakend van dit feedbacksysteem. Het is een handige tool met een professionele uitstraling. Het systeem is eenvoudig in te richten en de rapporten zijn zeer goed ontvangen binnen onze organisatie. De service en hulp zijn dik in orde. Kortom, we zijn erg blij met dit feedbacksysteem!"

Rating 360ºfeedback

4.5 / 5

review 360 graden feedback

MARISKA MÖHLMANN

MAKE-A-WISH NEDERLAND

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder

"Dit feedbacksysteem wordt veelvuldig gebruikt door diverse diensten van de gemeente Utrecht.
Het is erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder.
Wij zijn zeer tevreden over de service!”

Rating 360ºfeedback

4.5 / 5

review 360 graden feedback

JACQUELINE MASSINK

GEMEENTE UTRECHT

In het onderwijs moet je maatwerk leveren.

"In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Ontwikkelplanner. Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van feedbacksessies. Onze dienstverlening is daarmee telkens persoonlijk en altijd relevant.”

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Dianne van Muijen

HET ONDERWIJSBUREAU

Fris en professioneel, aangepast aan onze huisstijl.

"Wij zetten dit systeem in voor zowel in zorginhoudelijke functies als in management-functies. Het systeem ziet er fris en professioneel uit en is aangepast aan onze huisstijl. De stappen zijn eenvoudig te volgen en het contact is laagdrempelig. Er wordt meegedacht, wensen worden snel uitgevoerd, erg prettig!”

review 360 graden feedback

Floor Haacke

ORO

Er zijn veel aanbieders op de markt, maar ik heb de juiste keuze gemaakt.

"Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt als het gaat om online-feedback. Achteraf bezien heb ik de juiste keuze gemaakt. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De rapportages zijn naar wens samen te stellen en heel overzichtelijk. De snelheid en klantgerichtheid heb ik erg op prijs gesteld."

Rating 360ºfeedback

4.5 / 5

review 360 graden feedback

Veronique van Proemeren

Gemeente Voerendaal

Veel ruimte voor eigen inbreng. Over de service ben ik  tevreden.

"Ik heb positieve ervaringen in de samenwerking met Ontwikkelplanner. Het feedbacksysteem biedt ruimte voor eigen inbreng, wat maakt dat het inhoudelijk  goed aansluit op onze behoeften. Over de service tijdens het traject ben ik heel tevreden. Het contact onderling verloopt prettig; korte lijnen, snelle reactie en afspraken worden nagekomen.”

review 360 graden feedback

Adriëtte van der Wijst

ORO