Gebruiksvriendelijk, flexibel & compleet

360 graden feedback tool

Met onze feedback tool verzamel je eenvoudig en geautomatiseerd 360 graden feedback. Voor jezelf, voor jouw medewerkers of jouw klanten. Ons systeem regelt alles voor je: van uitnodigingen en vragenlijsten tot aan rapportages en periodieke follow-ups. Het enige dat jij hoeft te doen is de spelregels vast te leggen, met handige voorkeurs-instellingen in een gebruiksvriendelijk 360ºfeedbacksysteem.

Voor bedrijven

INZICHT IN CAPACITEIT VAN MEDEWERKERS
360ºfeedback geeft inzicht in de capaciteiten van medewerkers en teams. Gebruik de input van omstanders bijvoorbeeld om beoordelingen minder eenzijdig te maken.

Gebruiksvriendelijke beheeromgeving

Eigen huisstijl, eigen competenties

Snel aan de slag

Meer informatie

Voor resellers

FLEXIBELE TOOL VOOR JOUW KLANTEN
Zet onze tool in voor jouw klanten en zorg telkens voor een passend aanbod. Of het nou gaat om individuele tests, groepsevaluaties of uitgebreide leiderschapstrajecten.

Aanbieden onder eigen naam

Meeste maatwerkmogelijkheden

Professionele ondersteuning

Meer informatie

Voor particulieren

VOORDELIGE INSTAP-FEEDBACKSESSIE
Vraag snel en eenvoudig om feedback en check of jouw zelfbeeld realistisch is. Zet je talenten bewuster in en ga de strijd aan met minder sterke eigenschappen.

Voordelig tarief

Keuze uit 33 kant-en-klare competenties

Helder feedbackrapport

Meer informatie
Veelgestelde vragen 

Waar gebruik je 360 graden feedback voor?

360 graden feedback gebruik je om te groeien. De feedback van jouw omgeving maakt je bewuster van het effect dat je hebt op anderen. Het geeft je inzicht in onbewust gedrag en onvermoede kwaliteiten.

Als je luistert naar de mensen om je heen, kan je talenten effectiever inzetten en valkuilen vermijden.
360º feedback is dus in de eerste plaats waardevol voor jezelf: een spiegel die je wordt voorgehouden als input voor persoonlijk groei.

Maar ook voor leidinggevenden is het een nuttig hulpmiddel. Bijvoorbeeld om het resultaat van een opleiding te meten. Of om een beoordeling minder eenzijdig te maken: door ook signalen van anderen mee te wegen.

Beoordeling zou echter niet het enige doel van 360º feedback moeten zijn. Want met een onevenredig accent op missers uit het verleden motiveer je medewerkers niet. Alleen met 'progressiegerichte feedback' stimuleer je gedragsverandering.

Dus zorg voor een sterke focus op de toekomst en handvatten voor verbetering. Organiseer 360 graden feedback, als het even kan, met regelmaat. Zodat je groei en potentieel periodiek kan monitoren.

360º feedback is niet alleen geschikt voor individuele toepassing. Je brengt er ook eenvoudig de gezamenlijke kwaliteiten van een team mee in kaart.

Wat heb je aan ons 360ºfeedbacksysteem?

Carrière-keuzes worden makkelijker als je weet waar je goed in bent. Met 360 graden feedback kom je daar achter. Gebruik onze feedback-tool om talent in kaart te brengen en valkuilen te vermijden. Zet Ontwikkelplanner 360ºfeedback in voor jezelf, jouw medewerkers of voor klanten:

Gebruiksvriendelijk

We hebben ons systeem met veel aandacht voor detail ontwikkeld. En dat zien we terug in reviews: we vroegen ruim 4.200 deelnemers naar de gebruiks-vriendelijkheid. Ze gaven onze tool een 4.5  van 5.

Op maat

Elke organisatie heeft eigen feedback-wensen: van competenties tot score-opties, van anonimiteit tot tone of voice. Met tal van voorkeursinstellingen zorg je er voor dat onze tool aansluit bij jouw wensen.

Eigen huisstijl

We voeren jouw feedback-account uit in de huisstijl van jouw organisatie: e-mails en schermen voorzien van logo, een eigen organisatie-url, rapporten met vertrouwde kleuren en een voorblad op maat.

Relevante competenties

Heeft jouw organisatie eigen competentieprofielen? Dan kun je die in ons systeem integreren. Heb je geen eigen competenties? Gebruik onze standaard thema's of laat ons een profiel op maat ontwikkelen.

Meertalig systeem

Genuanceerd feedback geven gaat het beste in je eigen taal. Daarom is ons feedbacksysteem meertalig in te stellen. Zo kan elke deelnemer reageren in de eigen moedertaal.

Doorlopend evalueren

Ons systeem leent zich niet alleen voor eenmalige feedbacksessies. Met periodieke follow-ups kun je ook oude en nieuwe feedback tegen elkaar afzetten, zodat voortgang zichtbaar wordt.

Teams

Naast individuele feedbacksessies kun je ook de collectieve capaciteiten van een team in kaart brengen. Wat zijn gedeelde kwaliteiten en wie springt er, in positieve of negatieve zin, uit?

Betalen per rapport

We werken met 3 tarievenniveaus. Van instap-sessies tot volledig maatwerk. Kies het niveau dat bij jouw wensen past en betaal per rapport. Geen langdurige verplichtingen, wel korting bij grotere volumes.

Beveiliging & privacy

Omdat wij privacy-gevoelige gegevens verwerken, houden we ons aan de Algemene Verordening Gegevens-bescherming (AVG). Onze bedrijfsvoering en contracten met klanten zijn daarop afgestemd.

Gratis testen

Bedrijven en resellers kunnen gratis testen: we maken een pilot-account voor je aan, in jouw huisstijl en eventueel met jouw eigen competenties. Na een telefonische instructie kan je een week testen.

Gratis test aanvragen

BLOG Tips & trucs bij 360 graden feedback

45.000 feedbackgevers gingen je voor. Ontwikkelplanner 360ºfeedback wordt onder meer gebruikt door: