360ºfeedback tool

reviews

Ervaringen met 360 graden feedback

Onze tools zijn met veel aandacht voor detail ontwikkeld. Ze zijn feature-rich, maar toch eenvoudig in gebruik. We vroegen ruim 4.200 feedbackgevers hoe ze de gebruiksvriendelijkheid van ons systeem ervaren: ze gaven een gemiddelde waardering van 4.5 van 5 sterren.

Hieronder lees je enkele ervaringen van onze opdrachtgevers.

360 graden feedback in de detailhandel

Het is voor een grote organisatie bijzonder prettig om flexibiliteit te hebben.

"Ontwikkelplanner levert een overzichtelijke en doelmatige 360 graden tool. Direct klaar voor gebruik. Gestandaardiseerde reminders. De output is een mooie rapportage. Het is voor een grote organisatie bijzonder prettig om flexibiliteit te hebben. We kunnen bij elke deelnemer bepaalde competenties selecteren, waardoor elke medewerker in een bepaalde functie op maat toegesneden feedback krijgt. Zeer klantvriendelijke tool en snelle service!"

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Monique van Maasdam

Detailresult Groep

360 graden feedbacksysteem voor Resellers

Service was boven verwachting.

"Met grote tevredenheid heb ik gebruik gemaakt van deze tool! Ik implementeer 360 graden feedback vooral als input voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en de service die ik heb ontvangen was boven verwachting.

Gebruiksvriendelijke tool, mooi rapport in mijn eigen huisstijl en geweldig klantvriendelijk. Echt een aanrader!"

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Dorette van Til - Vonk

Buro Vonkeling

360 graden feedback in het bedrijfsleven

Handige tool met professionele uitstraling.

"We hebben afgelopen jaar onze beoordelingsronde gedaan, gebruikmakend van dit 360 graden feedbacksysteem. Het is een handige tool met een professionele uitstraling. Het systeem is eenvoudig in te richten, naar eigen voorkeur. Ook van onze collega’s kregen we positieve reacties over het gebruikersgemak.

Het rapport dat je krijgt naar aanleiding van de ingevulde vragenlijst is zeer goed ontvangen binnen onze organisatie. Het geeft aan op welke thema’s feedback werd gevraagd, wie feedback gegeven heeft en de uitkomsten daarvan. Ook is er ruimte voor toelichting van de beoordelaars.

De service en hulp zijn dik in orde. Kortom, we zijn erg blij met dit 360 graden feedbacksysteem!"

Rating 360ºfeedback

4,5 / 5

review 360 graden feedback

Mariska Möhlmann

Make-A-Wish Nederland

360 graden feedback in HET BEDRIJFSLEVEN

Eenvoudig in gebruik en volledig af te stemmen op mijn eigen behoeften.

"...een prettige partner om mee samen te werken. Het feedbacksysteem dat Ontwikkelplanner levert is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en volledig af te stemmen op mijn eigen behoeften. Daarnaast nemen ze veel tips voor verbetering mee in nieuwe releases, zonder daar extra financiering voor te vragen. Kortom: goed product en dito service!”

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Rob Lammers

ROYAL SMIT TRANSFORMERS

360 graden feedback bij de overheid

Dit feedbacksysteem is heel toegankelijk.

"Dit 360 graden feedbacksysteem is heel toegankelijk. 
Mensen bepalen zelf waarop 
ze feedback ontvangen; het is 
dus altijd maatwerk. Het feedbackrapport 
is erg duidelijk; je kan er ècht wat 
mee!”

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

René Grotens

Gemeente Zeist

360 GRADEN FEEDBACK BIJ DE OVERHEID

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder.

"Dit feedbacksysteem wordt veelvuldig gebruikt door diverse diensten van de gemeente Utrecht. Het is erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder. Wij zijn zeer tevreden over de service!”

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Jacqueline Massink

Gemeente Utrecht

360 graden feedback in de zorg

Veel ruimte voor eigen inbreng. Over de service ben ik heel tevreden.

"We zijn gestart met het feedbacksysteem van Ontwikkelplanner als ondersteunend instrument voor de ontwikkeling van onze zorgcoördinatoren. Ik heb positieve ervaringen in de samenwerking met Ontwikkelplanner, zowel tijdens de voorbereidingen als de uitvoering. Het systeem biedt ruimte voor eigen inbreng, wat maakt dat het inhoudelijk echt goed aansluit op onze behoeften.

Ook het meedenken over o.a. de teksten was voor mij heel waardevol. Daardoor konden we ervoor zorgen dat de toon en de aanspreekvorm goed aansloot bij de cultuur van onze organisatie. Over de service tijdens het traject ben ik heel tevreden. Met regelmaat ontvang ik een update van de stand van zaken en als er vanuit ons iets gewijzigd moet worden, wordt daar snel actie op ondernomen. Het contact onderling verloopt prettig; korte lijnen, snelle reactie en afspraken worden nagekomen.”

review 360 graden feedback

Adriëtte van der Wijst

ORO

360 graden feedback bij de overheid

Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt. Achteraf bezien heb ik de juiste keuze gemaakt.

"Wij hebben als pilot onze leidinggevenden een 360 graden feedbacksessie aangeboden. Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt als het gaat om online-feedback. Achteraf bezien heb ik de juiste keuze gemaakt. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De rapportages zijn geheel naar wens samen te stellen en zijn heel overzichtelijk. Het onlangs toegevoegde spinnenwebdiagram werd door de leidinggevenden als een mooie aanvulling gezien.

Het is fijn om vooraf inzicht te hebben in voorbeeldrapportages, het procesverloop en de methode zelf. En de snelheid waarmee gereageerd werd op mijn vragen alsmede de klantgerichtheid van de medewerkers heb ik erg op prijs gesteld. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking!”

Rating 360ºfeedback

4,5 / 5

review 360 graden feedback

Veronique van Proemeren

GEMEENTE VOERENDAAL

360 graden feedback in het bedrijfsleven

De tool is laagdrempelig, medewerkers zien het als toevoeging en niet als last.

"Wij zetten deze 360 graden feedbacktool in voor het ambitiemanagementplan van onze medewerkers. Met behulp van dit systeem kunnen medewerkers elkaar uitnodigen om op een open manier feedback te geven. Het doel van het rapport is om de input te gebruiken een eigen ontwikkel- en ambitieplan. De ervaring leert dat onze medewerkers het erg fijn vinden om elkaar hierin te helpen en zo tot een gericht ontwikkelplan te komen waar niet alleen de medewerker zelf, maar ook de collega’s blij van worden.

Samen met de medewerkers van 360 graden feedback hebben we de tool op maat in kunnen richten. Mijn ervaring hierin is dat we zeer snel konden schakelen en dat men soms live zaken voor ons aan kon passen, waardoor we na een testfase direct aan de slag konden. De huisstijl van de rapporten, de zelf aan te passen informatieve teksten en de vraagopties passen bij onze organisatie. De tool is laagdrempelig, medewerkers zien het als een toevoeging en niet als last.

Inmiddels zijn alle ambitiemanagementplannen ingevuld en de doelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling vastgelegd. Onze medewerkers geven aan dat de tool hierin een grote bijdrage heeft gehad. Ze kijken er naar uit om de tool op meerdere momenten in het jaar in te zetten. Deze vorm feedback vragen en geven is een toegevoegde waarde voor onze hele organisatie.

Rating 360ºfeedback

4,5 / 5

review 360 graden feedback

Moniek van Beckhoven

ACES Direct

360 graden feedback in HET BEDRIJFSLEVEN

Gebruiksvriendelijkheid was de doorslaggevende factor.

"Bij het testen van meerdere online feedback systemen sprong deze tool eruit. Het systeem heeft een professionele en rustige uitstraling. Maar de gebruiksvriendelijkheid was voor ons de doorslaggevende factor. De medewerkers hebben oog voor de wensen van de klant, waardoor ik onze samenwerking als zeer fijn ervaren heb. Hierdoor zetten wij 360 graden feedback niet alleen in voor het evalueren van medewerkers, maar ook voor het evalueren van onze projecten.”

Rating 360ºfeedback

4,5 / 5

review 360 graden feedback

Eva Pel

P5COM

360 graden feedback in HET Onderwijs

Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van feedbacksessies.

"Regelmatig feedback vragen op het eigen functioneren is ook in het onderwijs een vanzelfsprekende stap. We geloven in de kracht van 360 graden feedback als startinstrument; een basis waarmee je verder werkt aan ontwikkeling. Wij bieden maatwerktrajecten aan voor onder meer bestuurder, schoolleider en docent. 360 graden feedback wordt daarbij uitgezet onder een grote groep respondenten en we begeleiden bij de evaluatie, bieden coaching en vervolgtrajecten aan.

In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Ontwikkelplanner. Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van feedbacksessies. Onze dienstverlening is daarmee telkens persoonlijk en altijd relevant.”

Rating 360ºfeedback

5 / 5

review 360 graden feedback

Dianne van Muijen

Het Onderwijsbureau

360 graden feedback in de zorg

360ºfeedback voor zowel zorginhoudelijke- als managementfuncties.

"Wij zetten dit systeem in voor zowel in zorginhoudelijke functies als in managementfuncties. Het ziet er fris en professioneel uit en is aangepast aan onze huisstijl. De stappen zijn eenvoudig te volgen en er wordt automatisch een helder rapport opgesteld. Contact is laagdrempelig. Er wordt meegedacht en wensen worden snel uitgevoerd, erg prettig!”

review 360 graden feedback

Floor Jansen

ORO

45.000 feedbackgevers gingen je voor. Ontwikkelplanner 360ºfeedback wordt onder meer gebruikt door: