360ºfeedback tool

Mogelijkheden

Veelzijdig en flexibel 360ºfeedbacksysteem

Ontwikkelplanner 360ºfeedback is een veelzijdig feedbacksysteem. Met tal van voorkeurs-instellingen speel je eenvoudig in op specifieke doelgroepen of doelstellingen. Hieronder vind je een samenvatting van de mogelijkheden. Wil je weten of dit systeem bij jouw wensen aansluit? Vraag de gratis test aan.

Betalen per rapport

Je betaalt bij ons per rapport, zonder opstartkosten of aanvullende verplichtingen. Wat je per rapport afrekent, is afhankelijk van jouw wensen. Voor particulier gebruik bieden we een voordelige doe-het-zelf-feedbacksessie zonder maatwerk. Zakelijke gebruikers krijgen een beheeromgeving in eigen huisstijl met tal van voorkeurs-instellingen. We richten de tool voor je in, verkennen jouw wensen en bespreken de mogelijkheden. Daarna kun je vrijblijvend testen. Als het systeem bevalt, kun je het direct inzetten.

Eigen huisstijl

We voeren jouw feedback-account uit in de huisstijl van jouw organisatie. Dat betekent dat we jouw logo opnemen in alle e-mails die het systeem verstuurt. En dat ook alle online invulschermen voorzien zijn van jouw logo. De account-URL (het internetadres dat deelnemers zien tijdens het feedback geven) bevat jouw organisatienaam en zelfs de rapporten kun je aan jouw huisstijl aanpassen: met een eigen voorblad en kleurencombinaties op maat.  Jouw organisatie is dus duidelijk en herkenbaar als afzender.

Maatwerk voor zakelijk gebruik

Elke organisatie heeft eigen feedback-wensen: de een wil om anonieme feedback vragen, de ander om niet-anonieme feedback. De een gebruikt graag een 10-puntsschaal, de ander een 4-puntsschaal. Bij sommige organisaties mag de testpersoon aangeven wie er feedback geeft, bij anderen bepaalt de HR-afdeling. Etc, etc. Om al die verschillende voorkeuren te faciliteren, hebben we er voor gezorgd dan je veel onderdelen naar eigen inzicht kan instellen. Zodat je telkens aansluit bij de wensen van een doelgroep, organisatie of klant.

Relevante competenties

Heeft jouw organisatie geen eigen competenties geformuleerd? Dan kan je onze standaard competenties gebruiken, aanvullen en/of aanpassen. Heb je wel eigen competenties en vragenlijsten paraat? Dan kun je die eenvoudig in het systeem zetten. Werk je voor meerdere opdrachtgevers of met uiteenlopende doelgroepen? Dan is het handig om met verschillende competentie-sets te werken, elk met eigen voorkeuren (denk aan anonimiteitsinstelling, deelnemer-scategorieën en layouts). Zo heb je voor elk traject een passend aanbod.

Doorlopend evalueren

Of je 360ºfeedback nou gebruikt voor eigen ontwikkeling of voor minder eenzijdige beoordeling van medewerkers... waarom zou je het bij één enkele feedback-ronde laten? Als je onze tool periodiek inzet, kan je oude én nieuwe feedback tegen elkaar afzetten, zodat voortgang (en bijvoorbeeld het resultaat van training of coaching) meetbaar wordt. Naast individuele feedback kun je ook de capaciteiten van een team in kaart brengen. Wat zijn gedeelde kwaliteiten? Waar liggen aandachtspunten? En wie springt er uit?

Gebruiksvriendelijk

Onze tools zijn met aandacht voor detail ontwikkeld. Ze zijn feature-rich, maar toch eenvoudig in gebruik. En ook belangrijk: zeer laagdrempelig. Je hoeft niets te downloaden of een speciale app te installeren: je kan direct online feedback geven, ook op je mobiel. We zien dat gemak terug in de reviews van klanten. We vroegen 6.000 deelnemers hoe ze de gebruiks-vriendelijkheid ervaren: ze gaven onze tool gemiddeld een 4.5 van 5 sterren. Daar zijn we best een beetje trots op. Maar mocht je tips hebben: we staan open voor feedback!

Meertalig systeem

Genuanceerd feedback geven gaat het beste in je eigen taal. Daarom is elk onderdeel van ons systeem (van competentie en uitnodigingstekst, tot legenda en ontwikkeltips) in meerdere talen uitvoerbaar (NL, ENG, FR, DE, ES). Zo kan je elke deelnemer in de gewenste taal aanschrijven en feedback laten geven. Wil je specifieke deelnemers niet in een andere taal, maar wel op een andere manier aanspreken? Dan formuleer je alternatieve instructies of vragenlijsten. Bijvoorbeeld eenvoudig geformuleerde vragen voor jongeren. Of alternatieve instructies voor externen.

Gratis testen

Bedrijven en resellers kunnen ons feedbacksysteem gratis testen: we maken een demo-account voor je aan, in jouw huisstijl en eventueel met jouw eigen competenties. We verkennen jouw wensen en bespreken de mogelijkheden tijdens een online instructie. Daarna kun je het systeem vrijblijvend testen. Als het je bevalt, maken we (conform de Algemene Verordening Gegevens-bescherming) een Verwerkersovereenkomst op en bestel je credits, waarna je het systeem kan inzetten voor jouw medewerkers of klanten.

Gratis test aanvragen

BLOG Tips & trucs bij 360 graden feedback