360ºfeedback tool

Mogelijkheden

Veelzijdig en flexibel 360ºfeedbacksysteem

Ontwikkelplanner 360ºfeedback is een veelzijdig feedbacksysteem. Met tal van voorkeurs-instellingen speel je eenvoudig in op specifieke doelgroepen of doelstellingen. Hieronder vind je een samenvatting van de mogelijkheden. Wil je weten of dit systeem bij jouw wensen aansluit? Vraag de gratis test aan.

Betalen per rapport

Je betaalt bij ons per rapport, zonder opstartkosten of aanvullende verplichtingen. Wat je per rapport afrekent, is afhankelijk van jouw wensen. Voor particulier gebruik bieden we een voordelige doe-het-zelf-feedbacksessie zonder maatwerk. Als zakelijke gebruiker krijg je een beheeromgeving in eigen huisstijl met tal van voorkeurs-instellingen. We richten de tool voor je in, verkennen jouw wensen en bespreken de mogelijkheden. Daarna kun je vrijblijvend testen. Als het systeem bevalt, kun je het direct inzetten.

Eigen huisstijl

We voeren jouw feedback-account uit in de huisstijl van jouw organisatie. Dat betekent dat we jouw logo opnemen in alle e-mails die het systeem verstuurt. En dat ook alle online invulschermen voorzien zijn van jouw logo. De account-URL (het internetadres dat deelnemers zien tijdens het feedback geven) bevat jouw organisatienaam en zelfs de rapporten kun je aan jouw huisstijl aanpassen: met een eigen voorblad en kleurencombinaties op maat.  Jouw organisatie is dus duidelijk en herkenbaar als afzender.

Maatwerk voor zakelijk gebruik

Elke organisatie heeft eigen feedback-wensen: de een wil om anonieme feedback vragen, de ander om niet-anonieme feedback. De een gebruikt graag een 10-puntsschaal, de ander een 4-puntsschaal. Bij sommige organisaties mag de testpersoon aangeven wie er feedback geeft, bij anderen bepaalt de HR-afdeling. Etc, etc. Om al die voorkeuren allemaal te faciliteren, hebben we er voor gezorgd dan je veel onderdelen naar eigen inzicht kan instellen. Zodat je telkens aansluit bij de wensen van een doelgroep, organisatie of klant.

Relevante competenties

Heeft jouw organisatie geen eigen competenties geformuleerd? Dan kan je onze standaard competenties gebruiken, aanvullen en/of aanpassen. Heb je wel eigen competenties en vragenlijsten paraat? Dan kun je die eenvoudig in het systeem zetten. Werk je voor meerdere opdrachtgevers of met uiteenlopende doelgroepen? Dan is het handig om met verschillende competentie-sets te werken, elk met eigen voorkeuren (denk aan anonimiteitsinstelling, deelnemer-scategorieën en layouts). Zo heb je voor elk traject een passend aanbod.

Doorlopend evalueren

Of je 360ºfeedback nou gebruikt voor eigen ontwikkeling of voor minder eenzijdige beoordeling van medewerkers... waarom zou je het bij één enkele feedback-ronde laten? Als je onze tool periodiek inzet, kan je oude én nieuwe feedback tegen elkaar afzetten, zodat voortgang (en bijvoorbeeld het resultaat van training of coaching) meetbaar wordt. Naast individuele feedback kun je ook de capaciteiten van een team in kaart brengen. Wat zijn gedeelde kwaliteiten? Waar liggen aandachtspunten? En wie springt er uit?

Gebruiksvriendelijk

Onze tools zijn met aandacht voor detail ontwikkeld. Ze zijn feature-rich, maar toch eenvoudig in gebruik. En ook belangrijk: zeer laagdrempelig. Je hoeft niets te downloaden of een speciale app te installeren: je kan direct online feedback geven, ook op je mobiel. We zien dat gemak terug in de reviews van klanten. We vroegen ruim 3.500 deelnemers hoe ze de gebruiks-vriendelijkheid ervaren: ze gaven onze tool gemiddeld een 4.4 van 5 sterren. Daar zijn we best een beetje trots op. Maar mocht je tips hebben: we staan open voor feedback!

Meertalig systeem

Genuanceerd feedback geven gaat het beste in je eigen taal. Daarom is elk onderdeel van ons systeem (van competentie en uitnodigingstekst, tot legenda en ontwikkeltips) in meerdere talen uitvoerbaar. Zo kan je elke deelnemer in de gewenste taal aanschrijven en feedback laten geven. Wil je specifieke deelnemers niet in een andere taal, maar wel op een andere manier aanspreken? Dan formuleer je alternatieve instructies of vragenlijsten. Bijvoorbeeld eenvoudig verwoorde vragen voor jongeren. Of alternatieve instructies voor externen.

Gratis testen

Bedrijven en resellers kunnen ons feedbacksysteem gratis testen: we maken een pilot-account voor je aan, in jouw huisstijl en eventueel met jouw eigen competenties. We verkennen jouw wensen en bespreken de mogelijkheden tijdens een telefonische instructie. Daarna kun je het systeem vrijblijvend testen. Als het je bevalt, maken we (conform de Algemene Verordening Gegevens-bescherming) een Verwerkersovereenkomst op en bestel je credits, waarna je het systeem kan inzetten voor jouw medewerkers of klanten.

Gratis test aanvragen
Gebruikerservaringen 

360 graden feedback in de praktijk

review 360 graden feedback Aces direct

Dorette van Til - Vonk

De service was boven verwachting

5 / 5

Met grote tevredenheid heb ik gebruik gemaakt van deze tool! Ik implementeer 360º feedback als input voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De service die ik van Ontwikkelplanner heb ontvangen was boven verwachting. Een aanrader!

review 360 graden feedback Aces direct

Eva Pel, P5COM

Gebruiksvriendelijkheid was de doorslaggevende factor

4.5 / 5

Het systeem heeft een professionele en rustige uitstraling. Gebruiksvriendelijkheid was voor ons de doorslaggevende factor. De medewerkers hebben oog voor de wensen van de klant, waardoor ik onze samenwerking als zeer fijn ervaren heb.

review 360 graden feedback Edutel

Rob lammers, Edutel

Eenvoudig in gebruik, volledig af te stemmen op eigen behoeften

5 / 5

"Een prettige partner om mee samen te werken. Het systeem dat Ontwikkelplanner levert is overzichtelijk, eenvoudig in gebruik en volledig af te stemmen op mijn eigen behoeften. Kortom: goed product en dito service!”

review 360 graden feedback Aces direct

Moniek van Beckhoven, ACES Direct

Onze medewerkers zien deze tool als toevoeging, niet als last

4.5 / 5

"Het systeem is op maat voor ons ingericht; het past bij onze organisatie. We konden zeer snel schakelen: na de testfase zijn we direct aan de slag gegaan. De tool is laagdrempelig, waardoor medewerkers het als een toevoeging zijn en niet als last!”

review 360 graden feedback zorg organisatie

MARISKA MÖHLMANN, MAKE-A-WISH NEDERLAND

Handige tool met professionele uitstraling

4.5 / 5

"We hebben onze beoordelingsronde gedaan, gebruikmakend van dit feedbacksysteem. Het is een handige tool met een professionele uitstraling. Het systeem is eenvoudig in te richten en de rapporten zijn zeer goed ontvangen binnen onze organisatie. De service en hulp zijn dik in orde. Kortom, we zijn erg blij met dit 360º feedbacksysteem!"

review 360 graden feedback zorg organisatie

JACQUELINE MASSINK, GEMEENTE UTRECHT

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder

4.5 / 5

"Dit feedbacksysteem wordt veelvuldig gebruikt door diverse diensten van de gemeente Utrecht.
Het is erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en helder.
Wij zijn zeer tevreden over de service!”

review 360 graden feedback Onderwijs

Dianne van Muijen, HET ONDERWIJSBUREAU

In het onderwijs moet je maatwerk leveren.

5 / 5

"In het onderwijs moet je maatwerk kunnen leveren. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Ontwikkelplanner. Met dit feedbacksysteem kan je écht ver gaan in het personaliseren van feedbacksessies. Onze dienstverlening is daarmee telkens persoonlijk en altijd relevant.”

review 360ºfeedback

Floor Haacke

Fris en professioneel, aangepast aan onze huisstijl.

"Wij zetten dit systeem in voor zowel in zorginhoudelijke functies als in management-functies. Het systeem ziet er fris en professioneel uit en is aangepast aan onze huisstijl. De stappen zijn eenvoudig te volgen en er wordt automatisch een helder rapport opgesteld. Contact is laagdrempelig. Er wordt meegedacht, wensen worden snel uitgevoerd, erg prettig!”

review 360 graden feedback zorg organisatie

Adriëtte van der Wijst, ORO

Veel ruimte voor eigen inbreng. Over de service ben ik heel tevreden.

"Ik heb positieve ervaringen in de samenwerking met 360ºfeedback van Ontwikkelplanner. Het systeem biedt ruimte voor eigen inbreng, wat maakt dat het inhoudelijk echt goed aansluit op onze behoeften. Over de service tijdens het traject ben ik heel tevreden. Het contact onderling verloopt prettig; korte lijnen, snelle reactie en afspraken worden nagekomen.”

review 360 graden feedback zorg organisatie

Veronique van Proemeren,  Voerendaal

Er zijn veel aanbieders op de markt, maar ik heb de juiste keuze gemaakt.

4.5 / 5

"Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt als het gaat om online-feedback. Achteraf bezien heb ik de juiste keuze gemaakt. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De rapportages zijn geheel naar wens samen te stellen en heel overzichtelijk. De snelheid en klantgerichtheid heb ik erg op prijs gesteld."